L’alcalde Pere Virgili i la Federació Catalana de Pàdel van ser-hi presents.

El Club de Tennis Barà va inaugurar ahir dijous dues noves pistes de pàdel a les seves instal·lacions, que se sumen a les cincs existents en el complex. L’acte va comptar amb la presència de Felip Ródenas, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP); d’Helena San Martín, vicepresidenta institucional de la FCP; d’Enric Sanmartí, vicepresident esportiu de la FCP; d’Elga Molina, vocal de pàdel de Tarragona; d’Eduard Bainad, vocal esportiu i relacions FEP; també de Pere Virgili, alcalde de Roda de Berà; de Gerard Solé, regidor d’Esports de l’Ajuntament; i de Joan Josep Jané, president del Club de Tennis Barà i vicepresident de l’àrea de clubs de la FCP.

La inauguració oficial va tenir com a protagonista un magnífic partit d’exhibició on hi van participar Enric Sanmartí i Tonet Sans, parella número 1 del Circuit Català Absolut i recents guanyadors del III Super Gran Slam de la temporada, davant de Toni Bueno i Eduard Bainad. Els quatre jugadors van oferir amb un gran partit a les prop de 200 persones assistents a l’esdeveniment.

El Club de Tennis Barà va lliurar als quatre jugadors un llibre commemoratiu del club, entitat amb 57 anys d’història a la demarcació de Tarragona. El president de la FCP, Felip Ródenas, qui va felicitar el Club de Tennis Barà per la posada en marxa d’aquestes dues noves pistes i pel foment que realitza pel pàdel.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta