Marc Macho ha estat el guanyador d’aquesta edició.

Aquest matí, en el marc del Campus d’Estiu de la regidoria de Joventut, ha tingut lloc la 18a Festa de l’Arqueria, seguint totes les mesures de seguretat i d’higiene per fer front a la Covid-19.

El tir amb arc és una de les activitats que més èxit i més seguidors té entre els usuaris del servei. Així, les arqueres i els arquers, després d’haver practicat durant tot el mes de juliol, han lluitat per ser les i els millors.

Els seixanta-cinc joves participants han competit contra la resta de membres del seu grup de convivència, cinc grups en total, una mesura pressa per l’Ajuntament des de la passada edició per contenir els contagis.

Marc Macho ha estat el millor arquer, amb un total de 41 punts, seguit per Martí García, amb 37 punts. Mario Muñiz, ha estat el tercer classificat, amb 36 punts; Gisela Rodríguez, la quarta, també amb 36 punts; i Marc Bruna, el cinquè classificat, amb 33 punts.

L’associació Toxophílica, amb el seu president Josep Bandeira, és l’encarregada d’ensenyar els principis bàsics del tir amb arc als joves i d’organitzar, amb la direcció del Campus, aquesta festa.

Un any més, per motius de seguretat, ni els familiars ni les autoritats locals no han pogut assistir-hi.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta