És un dels plats forts del programa de la sisena edició.

La pedrera de l’Elies es prepara per acollir una de les nits més especials d’aquest estiu. I és que la sisena edició de l’Estiu a la Pedrera ha agafat embranzida des de fa alguns caps de setmana, sobretot després de rebre el passat dissabte a la nit les veus dels tres tenors catalans, Albert Deprius, Carles Cosías i  Josep Fadó, acompanyats pel piano de Josep Buforn, una gala lírica que va captivar a tots els assistents.

La gran Maria del Mar Bonet trepitjarà l’escenari de la pedrera de l’Elies el 31 de juliol a partir de les deu de la nit. La cantautora mallorquina és una de les referències de la Nova Cançó catalana i portarà a Roda de Berà un espectacle en el qual repassarà la seva consolidada trajectòria musical, on la Mediterrània ha estat el seu gran referent, i també alguns temes del seu nou àlbum.  

A principis d’aquest any Maria del Mar Bonet va respondre al coronavirus publicant, al costat del guitarrista valencià Borja Penalba, un nou disc en plena tercera onada de la Covid-19. Un disc gravat en directe al Teatre Micalet de València al llarg de set concerts celebrats entre el setembre i l’octubre passats, coincidint amb el cinquantenari de la primera actuació de la cantant mallorquina.

L’entrada, com en tots els actes organitzats dins del cicle de l’Estiu a la Pedrera, serà gratuïta. Els treballadors i voluntaris de la regidoria de Cultura garantiran el compliment de totes les mesures de seguretat per fer front a la Covid-19. L’aforament és limitat, la mascareta serà obligatòria en tot moment, es garantirà la distància entre els assistents i hi haurà gel hidroalcohòlic disponible.

 
Algunes imatges de la Gala Lírica del passat dissabte: 
 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta