Tindrà lloc el proper dissabte a la Zona Esportiva Municipal Eixample.

L’accés a la piscina i la participació en totes les activitats serà gratuïta.

La Zona Esportiva Municipal Eixample acollirà el proper dissabte la 4a Festa de l’Esport, de 10 a 13 i de 17 a 20h. Organitzada per la regidoria d’Esports, encapçalada per Gerard Solé, amb la col·laboració de diferents entitats, s’han programat diverses activitats esportives per a tots els públics, totes elles gratuïtes. L’accés a la piscina municipal també serà gratuït durant aquesta jornada i totes les persones que hi participin rebran una samarreta commemorativa de la festa.

Durant el matí l’associació Toxophílica oferirà un taller de tir amb arc, a la zona de tir del complex municipal, on, de ben segur, molts dels joves participants a la 18a festa de l’arqueria es donaran cita per continuar practicant la seva punteria. També durant tot el matí tindran lloc classes obertes de tennis i pàdel, a càrrec del Club Tennis Barà; i el Club Atlètic Roda de Berà oferirà a la pista de mini tennis una activitat de futbol.

La zona d’ombra de la piscina acollirà un taller de judo, de 10 a 11h, a càrrec del Club Judo Dojo Roda. Seguidament, Adamo Telecom oferirà una animació de ball, d’11 a 12h, la qual es repetirà també a la tarda, de 17 a 18h. La companyia, que properament iniciarà el desplegament de la fibra òptica al municipi, s’ha volgut implicar amb aquest esdeveniment esportiu, i també muntarà una carpa informativa per resoldre tots els dubtes que la ciutadania pugui tenir respecte del seu pla d’expansió a Roda de Berà.

Pel que fa a l’Ajuntament, oferirà una classe d’aeròbic de 10.30 a 11 i classes obertes de tennis i pàdel durant tot el dia.

Per la seva part, el Club Nàutic ‘Les Piscines’ també s’ha involucrat amb la quarta edició de la Festa de l’Esport, i s’encarregarà de la classe de pilates que tindrà lloc de 10 a 10.30h a la pista de frontó, i d’una classe de B Combat i B Dance, de 12 a 13h, a l’àrea de la piscina.

Finalment, aquells que vulguin allunyar-se per una estona de l’estrès i millorar la seva respiració i concentració mental, podran gaudir d’una classe de txi-kung, de 19 a 20h, a càrrec d’Espai Vital.

L’Ajuntament prendrà totes les mesures de prevenció, els aforaments seran limitats per poder mantenir la distància interpersonal, hi haurà gel hidroalcohòlic disponible en tot moment i la mascareta serà obligatòria i només es podrà treure en el moment de fer l’activitat esportiva.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta