La nova mesura s’allargarà fins al 6 d’agost.

Des de la passada matinada s’aplica el toc de queda nocturn a Roda de Berà i entre la 1 i les 6 del matí només podran sortir al carrer les persones que tinguin una causa justificada i puguin acreditar-ne el motiu.

L’Ajuntament havia sol·licitat el 16 de juliol a la Generalitat amb una carta enviada a la Delegació del Govern a Tarragona, que s’inclogués Roda de Berà al llistat de municipis que queden afectats pel toc de queda nocturn. Tot i complir amb els requisits, tenir una població de més de 5.000 habitants i una incidència acumulada superior als 400 casos per cada 100.000 habitants, la Generalitat no va incloure Roda de Berà fins aquesta tercera pròrroga de les mesures. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va donar el seu aval ahir al migdia i la mesura, en aquest cas a 162 municipis, ha entrat en vigor aquesta passada nit.

Així, durant aquesta franja horària només podran circular pel carrer les persones que acreditin els motius següents:   

Hauran de portar el certificat autoresponsable https://tuit.cat/w5biS i la documentació que n’acrediti el motiu.

Actualment Roda de Berà té una incidència acumulada de 426,4 punts, i ha 50 casos actius de Covid-19 i sumem 438 casos acumulats. L’índex de risc continua sent molt alt, de 901,54 punts.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta