La convocatòria va esdevenir tot un èxit.

La zona esportiva municipal Eixample “Les Piscines” va acollir el passat dissabte al matí la quarta edició de la Festa de l’Esport. La convocatòria va esdevenir tot un èxit i a dos quarts d’una del matí ja en no quedava ni una de les 250 samarretes commemoratives que la regidoria d’Esports havia preparat per regalar a tots els participants.

Totes les activitats programades van ser gratuïtes així com l’accés a la piscina municipal, gràcies a la feina de l’àrea d’Esports i a la col·laboració de l’associació Toxophílica, del Club Tennis Barà, del Club Atlètic Roda de Berà, del Club Judo Dojo Roda, del Club Nàutic Les Piscines, d’Espai Vital i de la companyia Adamo Telecom.

A primera hora la zona de gespa de la piscina va acollir un taller de judo, a càrrec del Club Judo Dojo Roda. Seguidament, la inesgotable Maria Paura va oferir una classe d’aeròbic molt reeixida. Va agafar-li el relleu Adamo Telecom amb una animació de ball. La companyia, que aviat iniciarà el desplegament de la fibra òptica al municipi va voler ser-hi present a la Festa de l’Esport amb aquesta activitat de ball, i també amb una carpa, on va oferir informació sobre el seu pla d’expansió.

Durant tot el matí l’associació Toxophílica va oferir un taller de tir amb arc, a la zona de tir del complex municipal. També fins a la una de la tarda van tenir lloc classes obertes de tennis i de pàdel, a càrrec del Club Tennis Barà; i el Club Atlètic Roda de Berà va oferir a la pista de mini tennis una activitat de futbol.

Per la seva part, el Club Nàutic ‘Les Piscines’ també es va involucrar i es va encarregar d’una classe de pilates i d’una classe de B Combat i B Dance .

Finalment, durant tota la tarda les pistes de tennis i pàdel van estar obertes per poder jugar i practicar i, per tancar la jornada, Espai Vital va oferir una classe de txi-kung.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta