A principis de juliol la plantilla de la Policia Local es va reforçar amb la incorporació de set nous agents. D’ells, dos van aprovar el concurs oposició que l’Ajuntament va treure per cobrir dues places d’agents, els qui, un cop superat tot el procés seran funcionaris de carrera del nostre cos policial. Els altres cinc són agents interins de caràcter temporal, quatre homes i una dona, dels quals tres d’ells ja havien format part d’altres plantilles policials.

Aquestes incorporacions han permès reforçar els tres torns de treball, el de matí, tarda i nit.

El mes de juliol va acabar amb sis persones detingudes, dues d’elles per violació de domicili i altres quatre per recerca i ingrés a presó, identificades en els diferents controls de seguretat que la Policia Local efectua de forma constant. Tots ells van ser traslladats a El Vendrell, a les dependències dels Mossos d’Esquadra per a la seva presentació al Jutjat de Guàrdia.

Procedents de diferents robatoris, la Policia Local va recuperar i retornar els seus propietaris: dos patinets, una bicicleta i dues motocicletes.

Finalment, es va procedir a la detenció d’una persona de nacionalitat holandesa per abusos sexuals a una menor de nacionalitat francesa, ambdós usuaris d’un dels càmpings de Roda. Actualment els Mossos d’Esquadra duen a terme la investigació del cas.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta