De nou va estar acompanyat per Sveta Trushka i Alberto Reguera.

El pianista i compositor sallentí, Carles Cases, va tornar dissabte a Roda de Berà per oferir un concert molt especial a l’emblemàtic escenari de l’Estiu a la Pedrera. L’agost passat, en els actes previs a la Festa Major de Sant Bartomeu, va emocionar a la plaça de l’Església amb el seu format Strings Band, i un any després no va decebre els assistents que es van apropar a la pedrera de l’Elies per escoltar com Carles Cases feia màgia un cop més amb els seus dits sobre les tecles del piano.

En aquesta ocasió també es va acompanyar de la violoncel·lista rusa Sveta Trushka, qui ha actuat en solitari en diferents ocasions al nostre municipi, i d’Alberto Reguera, al violí, per oferir un passeig per l’essència de la seva trajectòria musical.  

Els tres instruments de corda es van combinar per assolir una simbiosis única que va aconseguir emocionar els assistents. Cases va fer un recorregut per les seves millors obres i bandes sonores més rellevants dels seus més de trenta anys de carrera musical, amb noves versions i arranjaments escrits especialment per aquest trio.

El compositor també havia visitat Roda de Berà l’any 2014 per recollir el Premi Honorífic de la 7a edició del FIC-CAT, dedicada a les bandes sonores, en ser el compositor més important de bandes sonores del cinema català amb més d’una setantena de temes composats per al cinema al llarg de la seva carrera.

 

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta