La votació es durà a terme durant l’animació infantil d’El Pot Petit, el 21 d’agost.

L’Ajuntament ha posat en marxa un nou procés participatiu per als més petits. Els nens i nenes de Roda de Berà que hagin cursat aquest any fins a 6è de primària podran triar els noms amb els quals es batejaran els carrers del nou parc d’educació viària de l’avinguda de l’Avenc, inaugurat ara fa dos mesos.

La votació se celebrarà el proper 21 d’agost a la tarda, a la plaça de l’Ajuntament, abans de l’animació infantil El Pot Petit, que l’Ajuntament ha programat dins dels actes de la Festa Major de Sant Bartomeu. Les butlletes es podran trobar dins del llibret de la Festa Major, al butlletí Roda de Berà al dia d’agost en format retallable, o es podrà descarregar en pdf al web de l’Ajuntament i portar-la aquell dia impresa.

La regidoria d’Ensenyament, encapçalada per Rosana Dorantes, va demanar a les escoles Salvador Espriu i El Cucurull que presentessin un llistat de possibles noms relacionats amb el món infantil dels jocs, els esports, la televisió o el cinema. Així els alumnes de cada classe van presentar una proposta i es va confeccionar, entre els dos centres, un llistat amb 21 de diferents. Entre les opcions hi trobem: Hípica, Pàdel, Pikachu, Harry Potter, Superzings, Wolverine, Harley Quinn, Kàrate, Son Goku, Doraemon. Tir amb arc, Esportacus, Skatepark, Mario Bros, Caçafantasmes, De les rodes, Sullivan, Scalextric, Mario Kart, Rayo McQueen i Monster Car. Els infants hauran de marcar amb una ‘x’ vuit noms per batejar un total de set carrers i una plaça del parc d’educació viària.

Descarrega aquí la butlleta.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta