En una exposició itinerant organitzada per les colles geganteres de la subcomarca.

Durant aquest cap de setmana les persones que s’han apropat al Casino Municipal han pogut visitar una mostra de gegants dels municipis de la subcomarca del Baix Gaià que tenen colla gegantera.

En concret, la mostra itinerant estava formada pel Gilmundo i la Minerva, dels Geganters i Capgrossos de Creixell; el Bruixot i la Xoixeta, el Tro i la Rauxa de la Colla Gegantera d’Altafulla; els Manotes i el Gegant Bertran, de la Colla Gegantera de la Riera de Gaià; i l’Elionor i el Dalmau, de la Colla de Gegants i Grallers del Catllar. També en van prendre part l’Anton i la Marina de l’Associació Ball de Gegants de Torredembarra i, com no podia ser d’altra manera, no van faltar el Rigoletto i la Traviata, de Les Monges Associació Cultural de Roda de Berà.

La mostra es va iniciar a principis de juny al Catllar i abans que Roda ha visitat altres municipis amb l’objectiu de recuperar d’alguna forma, tot i que sigui de manera estàtica, el contacte dels gegants amb el públic, sobretot amb els més menuts, els qui esdevenen els seus majors fans, i també entre les pròpies colles, després de més d’un any sense poder sortir al carrer a causa de la Covid-19.

Organitzada a Roda de Berà per Les Monges Associació Cultural, amb la col·laboració de les diferents entitats del territori, l’exposició estava inclosa dins del programa de la Festa Major de Sant Bartomeu, tot i que ja fora de les dates de la festa gran.

La propera cita de l’exposició serà l’11 i el 12 de setembre al Casal Municipal de Creixell.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta