Els infants els han triat a través d’un procés participatiu posat en marxa per l’Ajuntament.

Pikachu va ser la proposta més votada, amb 54 vots, seguida per Doraemon, amb 50, i Rayo McQueen, amb 47 vots.

L’Ajuntament de Roda de Berà va posar en marxa a principis d’agost un procés participatiu per als més petits amb l’objectiu que fossin ells mateixos els qui triessin els noms amb els quals es batejaran els carrers del nou parc d’educació viària de l’avinguda de l’Avenc.

La votació es va celebrar finalment durant dos dies. El primer, el 21 d’agost a la tarda, a la plaça de l’Ajuntament abans i després de l’animació infantil de ‘El Pot Petit’, que el consistori havia programat dins dels actes de la Festa Major de Sant Bartomeu. La regidoria d’Ensenyament, encapçalada per Rosana Dorantes, com a promotora del procediment, va decidir oferir la possibilitat de votar als infants assistents al campionat de bitlles, i durant l’esdeveniment els menuts també van poder participar-hi.

Entre la llista de noms, proposats pels alumnes de les escoles Salvador Espriu i El Cucurull, els petits havien d’escollir fins a un màxim de vuit propostes relacionades amb el món de la televisió, el cinema o els esports, per batejar els set carrers i la plaça del parc d’educació viària. En total hi van participar 97 nens i nenes i amb els seus vots van decidir que els noms guanyadors hagin estat: Pikachu, amb 54 vots; Doraemon, 50; Rayo McQueen, 47 vots; Superzings, 46; HarryPotter i Son Goku, 44; Mario Bros, 40; i Caçafantasmes, 38 vots.

Pel que fa a la resta de propostes van quedar fora en no obtenir els vots suficients: Mario Kart, 36; Scalextric, 24 vots; Sportacus i Harley Quinn, 23; Wolverine, 22; de les rodes, 21 vots; karate, skatepark, Monster Kart i pàdel, 20 punts; Sullivan, 14; tir amb arc, 13; i finalment, hípica, en va sumar 11 vots.

Ara, l’Ajuntament farà la distribució dels noms als diferents carrers i hi col·locarà una placa amb el nom de cadascun.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta