S’adrecen a persones en situació d’atur, a professionals en actiu o que actualment estiguin en un ERTO.

L’Escola d’Adults inicia el curs escolar 2021-22 amb vuit noves formacions en línia, totes elles impartides per Femarec i 100% subvencionades pel Consorci de Formació Continua de Catalunya i pel SOC. 

Tres dels cursos estan adreçats exclusivament a persones en situació d’atur amb el document DARDO vigent, ‘Treball en equip’ (dues convocatòries diferents) i ‘Habilitats de comunicació’. A la resta de formacions es podran inscriure tant persones en atur com professionals en actiu o que estiguin en un ERTO. Són, ‘Comptabilitat bàsica’, ‘Comptabilitat informatitzada’, ‘Nòmines i Seguretat Social I’, ‘Comptabilitat avançada’ i ‘Nòmines i Seguretat Social II’. Els primers cursos s’iniciaran el 15 de setembre.

Per inscriure’s o obtenir més informació cal enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al telèfon 977 65 76 63. La documentació necessària serà el document DARDO, en el cas de les persones aturades, o la capçalera de la última nòmina, una fotocòpia del DNI (per les dues cares), el número de la Seguretat Social i una adreça de correu electrònic.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta