canlenfrdeitrues

Notícies

Les inscripcions es podran dur a terme fins a l’1 d’octubre.

Es continuarà garantint el compliment de totes les mesures de prevenció per fer front a la Covid-19.

L’Escola d’Adults Mediterrani ja escalfa motors per donar el tret de sortida al curs 2021-22. Després de la bona gestió del curs passat en què el centre no va reportar cap cas positiu ni va haver de confinar cap classe per aquest motiu, la regidoria d’Ensenyament i la direcció encaren el nou curs amb moltes ganes i optimisme.

El centre continuarà aplicant les mesures per fer front a la Covid-19 que tan bons resultats van donar durant el curs passat. Els grups seran reduïts per poder mantenir la distància, i només s’admetran vint alumnes per curs, la mascareta serà obligatòria així com la higiene freqüent de mans.

Pel que fa a les inscripcions, es continuarà prioritzant la via telemàtica per evitar la presencialitat, tot i que totes aquelles persones que no sàpiguen com fer-ho poden adreçar-se a l’escola.

Els cursos disponibles són nou: anglès inicial, els dijous de 9:30 a 11h; anglès nivell A2, els dimarts de 9:30 a 11:30h; ofimàtica, els dimecres de 10 a 11:30h; llengua per a estrangers (castellà), els dimarts i dijous de 15 a 17h, o de 18 a 20h; el curs de català d’acollida, els dimecres de 15 a 17h o de 18 a 20h; català nivell B2 - C1, els dijous de 17:30 a 19h; un curs d’alfabetització i neolectora, els dimarts, dimecres i divendres de 16.30 a 18h; cine-fòrum, els dijous de 19:15 a 21:30h; i finalment el curs de preparació per a les proves lliures per a l’obtenció del Graduat Escolar en Secundària i per a les proves d’accés a grau mitjà, que s’impartirà de dilluns a dijous de 9:30 a 13h.

Tots els cursos s’iniciaran la primera setmana d’octubre a excepció de l’anglès inicial, llengua per a estrangers i català d’acollida, que estan pendents de la incorporació del nou professorat. Tanmateix, la voluntat del centre es que també s’iniciïn a principis d’octubre i les inscripcions ja es poden tramitar.

Per a més informació cal trucar al 977 65 76 63 o escriure un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Lletres per a tothom

A banda de la programació anual, l’Escola d’Adults posarà en marxa un curs organitzat pel Consell Comarcal del Tarragonès, a través del servei de primera acollida del Tarragonès. Lletres per a tothom, dins dels cursos del circuit de primera acollida a Roda de Berà, són 150 hores de formació presencial i on-line que ajudaran als nouvinguts al municipi a entendre el català, a relacionar-se i comunicar-se, a poder ser més autònoms i a obtenir el certificat de primera acollida. Està adreçat a persones que no parlen català o que no entenen el català, prioritàriament amb passaport.

La formació està distribuïda en quatre mòduls, el primer d’alfabetització en català, de 90 hores; un segon de conversa en català, de 30 hores; de coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic, de 15 hores, i un darrer mòdul de coneixements laborals, de 15 hores de durada.

El curs s’allargarà del 28 de setembre fins al 27 de gener, els dimarts i dijous de 18 a 20:30h. Les inscripcions es poden fer fins al 24 de setembre, de forma presencial a l’Escola d’Adults Mediterrani.

Consulta tota la informació aquí

Descarrega aquí el full d'inscripció

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.