L’equip de Govern hi destina 60.000 euros distribuïts en dues línies diferents.

Les sol·licituds es poden presentar a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament fins al 15 d’octubre.

Per vuitè any consecutiu, l’Ajuntament de Roda de Berà posa en marxa la convocatòria de la subvenció per a la contractació de persones desocupades, l’autoocupació i l’emprenedoria, en el marc de les polítiques per al foment de l’ocupació de l’equip de Govern.

Els objectius de la iniciativa, amb la qual el consistori va esdevenir pioner a la demarcació de Tarragona al 2014, són els d’evitar situacions de risc d’exclusió social en els col·lectius més vulnerables de Roda de Berà; dinamitzar el mercat de treball donant suport a les petites i mitjanes empreses; incentivar la contractació de rodencs i rodenques en situació d’atur per part d’empreses no només de Roda de Berà sinó de tot el Tarragonès i de les comarques properes; i impulsar la creació de noves iniciatives empresarials que generin autoocupació, ajudant els emprenedors.

La partida destinada aquest any és de 59.887,53 euros, distribuïda en dues línies diferents. La primera, adreçada a les empreses per a la contractació de persones desocupades de Roda de Berà, el 70% del total, fins a 41.921 euros. Pel que fa a la segona línia, es destina a l’autoocupació per a la creació d’una activitat empresarial individual, com a autònom, o col·lectiva, amb el 30% del total, 17.966 euros.

En el cas de la línia 1, l’Ajuntament subvencionarà fins al 50% del cost total del contracte, amb un màxim de 950 euros mensuals de salari brut i amb un mínim del 50% de la jornada. Quant a la segona, se subvencionarà fins al 50% de les despeses de l’activitat detallades a les bases, amb un màxim de 3.000 euros.

Les ajudes tenen caràcter retroactiu i es podran acollir tots aquells contractes o aquelles activitats iniciades des de l’endemà de la finalització de la darrera convocatòria de la subvenció, és a dir, des del 31 d’octubre de 2020, tot i que els contractes no hagin finalitzat encara.

Les sol·licituds es podran presentar a partir de demà, 11 de setembre, i fins al 15 d’octubre, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. Davant de qualsevol dubte o aclariment els interessats poden escriure un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o adreçar-se a l’Ajuntament de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Anunci de la convocatòria al BDNS

Bases de la convocatòria

Annex 1

Annex 2

Annex 3

Annex 4

Annex 5

Annex 6

Annex 7

 

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta