canlenfrdeitrues

Notícies

Durant sis mesos, gràcies a una subvenció de 33.000 euros.

L’Ajuntament de Roda de Berà s’ha adherit un cop més al programa de Garantia Juvenil del Servei d’Ocupació de Catalunya i a partir d’avui tres joves en situació d’atur s’incorporaran a diferents departaments del consistori amb un contracte de pràctiques durant sis mesos. L’alcalde Pere Virgili els ha donat la benvinguda aquest matí al despatx d’Alcaldia i s’han formalitzat els respectius contractes.

El projecte, que aposta per oferir una formació i una primera experiència professional que permeti als joves obrir-se pas en el món laboral, està cofinançat per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Gràcies a la subvenció de 33.000 euros rebuda, l’Ajuntament ha pogut contractar un noi i dues noies que es trobaven inscrits al SOC com a demandants d’ocupació no ocupats. Els tres tenen estudis superiors, no superen els 30 anys d’edat, estaven inscrits al programa de Garantia Juvenil i no fa més de cinc anys que van finalitzar els seus estudis.

Així, durant els propers sis mesos els tres joves realitzaran diferents tasques a l’Ajuntament. El primer d’ells, un noi graduat en Administració i Direcció d’Empreses, estarà al departament d’Intervenció. La segona, amb un doble grau en Dret i Relacions Laborals, donarà suport al departament de Serveis Jurídics. I, finalment, l’Ajuntament ha escollit una graduada en Turisme amb un màster en Màrqueting, per efectuar tasques en les àrees de Turisme i de Cultura.

L’objectiu del programa és donar una oportunitat laboral a joves menors de 30 anys, en situació d’atur i amb titulacions superiors per contribuir a reduir l’elevat percentatge d’atur juvenil, alhora que es proporcionen nous recursos a la plantilla de l’Ajuntament.

Generalitat de Catalunya
Servei d'Ocupació de Catalunya
Iniciativa d'Ocupació Juvenil, Unió Europea, Fons social europeu

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.