Entre les activitats previstes tindrà lloc la 9a pedalada popular.

Des del 16 de setembre s’està celebrant a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat, la qual busca promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, vehicle elèctric o en transport públic, així com millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Aquest any el lema escollit és ‘Fes salut. Mou-te de manera sostenible’ i vol incidir en quatre temes, la salut mental i física, la seguretat i la resposta davant la COVID-19.

L’Ajuntament de Roda de Berà, a través de la regidoria d’Esports, s’ha adherit un any més a la celebració d’aquesta campanya, i ha programat tres activitats que tindran lloc el proper cap de setmana.

El dissabte 25 de setembre es recuperarà la caminada saludable que de forma tradicional se celebrava cada any per la Setmana Europea de la Mobilitat i que l’any passat, degut a la pandèmia, no va poder tenir lloc. Els participants es concentraran a les 9 del matí a la plaça de la Sardana i faran una de les rutes verdes saludables amb en Ricard Benimeli, arxiver municipal, com a guia. El recorregut previst és de nou quilòmetres i una durada de tres hores. Es necessari que els participants portin esmorzar, beguda i calçat adequat per caminar per la muntanya.

Per participar és necessari fer la inscripció prèvia a:
https://forms.office.com/r/1PU5znr5eY

Altra de les activitats que es recuperen aquest any és la pedalada popular, la qual el diumenge 26 arribarà a la seva novena edició, després que l’any passat la regidoria d’Esports decidís modificar el programa degut a la COVID-19.

La concentració serà a les 10:30 del matí, davant de l’Ajuntament per fer un recorregut senzill de 8,6 quilòmetres pel nostre terme municipal, ja que la pedalada està adreçada a les famílies, adults i infants a partir dels 7 anys. Serà obligatori l’ús del casc.

Per participar és necessari fer la inscripció prèvia a:
https://forms.office.com/r/eGTXDE1ss0

També el diumenge tindrà lloc una activitat lliure al parc d’educació viària de l’avinguda de l’Avenc. La regidoria d’Esports anima els més petits que no puguin participar a la pedalada popular a gaudir d’aquest nou espai.

En totes tres activitats l’Ajuntament regalarà una samarreta commemorativa als participants.

 
Recorregut de la 9a Pedalada Popular: 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta