L’Hotel d’Entitats deixarà els accessoris necessaris als infants que no els tinguin.

La regidoria de Cultura i Festes, encapçalada per Teresa Ferré, ha fet una crida per animar els infants des dels zero anys a participar en el tradicional seguici de la Festa Major Petita de Roda de Berà vestits de pagesets i pagesetes.

Aquest és l’acte principal de la festa petita rodenca que se celebra cada any el segon cap de setmana d’octubre, un esdeveniment tradicional que els últims anys havia vist incrementat el número de nens i nenes participants, però que l’any passat, degut a la Covid-19, es va reduir.

En aquesta ocasió el seguici estarà animat pel grup Joglars de la Bota amb la presència d’un pagès gegant. Després de la missa solemne a la parròquia de Sant Bartomeu, moment en què es beneiran els fruits de la terra portats pels més petits, el grup oferirà un espectacle de malabars a la plaça de la Sardana.

Els pares i mares dels infants que estiguin interessats en participar-hi a la festivitat han de dirigir-se a l’Hotel d’Entitats per inscriure’s o bé trucar al telèfon 977 657 712.

L’Ajuntament deixarà els accessoris del vestit de pageset o pageseta a aquells infants que no en tinguin, per tal que aquest aspecte no sigui un impediment per a les famílies que desitgin enguany formar part d’aquesta tradició.

Tots els nens i nenes rebran, a més, un obsequi per participar-hi.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta