canlenfrdeitrues

Notícies

Per realitzar les inspeccions tècniques a ciclomotors, maquinària agrícola i maquinària d’obra pública.

El proper 5 de novembre Applus iteuve desplaçarà fins a Roda de Berà una unitat mòbil perquè ciclomotors, maquinària agrícola -remolcs, tractors, maquines arrossegadores i collitadores-, i maquinària d’obra pública puguin passar la inspecció tècnica de vehicles sense haver de desplaçar-se fins a un altre municipi.

Serà de 8 a 12 del matí al costat del camp de futbol municipal i caldrà inscriure’s prèviament a l’Hotel d’Entitats, a partir de l’1 d’octubre, de dimarts a divendres de 9 a 13h i de 17 a 19:30h. La documentació que serà necessari presentar aquell dia és la targeta d’inspecció tècnica, el permís de circulació i, molt important, l’acreditació de l’assegurança, ja que tots els vehicles hauran de disposar d’assegurança en vigor.

Degut a la situació actual de pandèmia per la Covid-19, Applus recomana tenir en compte alguns aspectes: només es revisaran els vehicles amb cita concertada prèviament; es recomana pagar amb targeta de crèdit o dèbit; la mascareta serà obligatòria; i caldrà respectar l’horari de la cita.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.