Es va celebrar una caminada saludable, la reeixida pedalada popular i una activitat lliure al nou parc d’educació viària.

Un any més les regidories d’Esports i Medi Ambient es van adherir a la Setmana Europea de la Mobilitat, una campanya promoguda per la Generalitat de Catalunya per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, i per millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

El sol i una temperatura molt càlida van acompanyar durant tot el cap de setmana esportiu i saludable i van fer que, sobretot, moltes famílies s’animessin a participar-hi.

Caminada saludable

Dissabte, una seixantena de persones es van donar cita a les nou del matí a la plaça de la Sardana per participar a la caminada saludable pel terme. La ruta escollida va ser la número 3 de les rutes verdes rodenques, guiada per l’arxiver municipal i historiador Ricard Benimeli, la qual els va portar pels corrals de Cal Guivernau i la Font del Comú fins a la plana del Xim, pel Fornot del Teclet, un forn de calç ben conservat, pels corrals del Xim, i tornada cap a la plaça de la Sardana. El total, la ruta d’uns 9 quilòmetres, es va allargar durant més de tres hores.

9a pedalada popular

Cent persones es van inscriure a la novena edició de la reeixida pedalada popular de diumenge. Famílies amb infants de totes les edats, portant la seva pròpia bicicleta o bé en cadiretes, van sortir a dos quarts de deu del matí des de la plaça de l’Ajuntament per fer un recorregut de 8,6 quilòmetres, de baixa dificultat, pel terme municipal que es va allargar durant aproximadament una hora.

També ahir diumenge va tenir lloc una activitat lliure al parc d’educació viària de l’avinguda de l’Avenc, destinada als infants que per la seva edat no podien participar a la pedalada.

En totes tres activitats l’Ajuntament va regalar als participants una samarreta commemorativa de color corall.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta