canlenfrdeitrues

Notícies

Millorarà el rendiment i la qualitat del servei de neteja viària.

Aquest matí, l’alcalde Pere Virgili i el regidor de Serveis Municipals, Manel González, han fet la recepció de la nova escombradora vial que a partir d’avui formarà part de la flota del servei de neteja viària.

És una escombradora mecànica i aspiradora, amb un motor euro6 que emetrà menys partícules contaminants al medi ambient. Té dos raspalls davanters els quals milloraran les tasques de neteja en àrees de difícil accés, i la seva capacitat, de 2,2 m3, serà un punt a favor per millorar l’eficiència, ja que necessitarà menys número de parades per descarregar. El seu ample de treball de 260 cm permetrà treballar en qualsevol superfície, fins i tot amb desnivell. Finalment, gràcies al sistema de circulació d’aigua permetrà que la pols del terra no s’aixequi al seu pas.

Actualment la flota del servei de neteja viària està format per dues escombradores, dos vehicles de caixa oberta i un camió baldejador.

La nova màquina s’ha adquirit a través de la Central de Compres de l’Associació Catalana de Municipis amb un contracte de rènting de quatre anys, el qual inclou el manteniment i les reparacions mecàniques.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.