canlenfrdeitrues

Notícies

El Festival comptarà amb nova direcció, a càrrec de Cris Gambín i Toni Pinel

El comitè organitzador del FIC-CAT, el Festival Internacional de Cinema en Català, comença a engegar la maquinària de cara la propera edició, que se celebrarà del 4 a l’11 de juny a Roda de Berà.

L’essència del Festival continuarà sent la mateixa tot i el canvi de direcció. Després de 13 anys al capdavant, Antonio Barrero va decidir passar el relleu a dos companys del comitè: Cris Gambín i Toni Pinel, residents a Roda de Berà des de fa uns anys i ambdós dedicats professionalment al món audiovisual. Gambín i Pinel emprenen la nova etapa amb molta il·lusió i ganes de tirar endavant el consolidat Festival, amb algunes idees noves, més transversalitat i fent encara més ús de les noves tecnologies per tal d’arribar a tots els públics.

Les inscripcions per participar en la 14a edició s’obriran el proper 25 d’octubre i es mantenen les mateixes categories a concurs: llargmetratge, curtmetratge, documental, treball de centre educatiu i videoclip. En el cas de la categoria Jove 48 Hores les inscripcions s’obriran més endavant.

Mentrestant, ja es poden consultar les bases a la pàgina web del festival:
https://www.fic-cat.cat/bases

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.