La crida de l’Ajuntament animant els infants perquè hi participessin vestits de pagesets i pagesetes va funcionar.

El passat cap de setmana Roda de Berà va celebrar la seva Festa Major Petita de l’Ecce Homo. Els actes festius es van iniciar dissabte al matí amb el reeixit campionat de bitlles, a la plaça dels Pins. Un total de 24 equips de tres persones es van inscriure per disputar-se el primer lloc a la classificació i aconseguir el desitjat pernil de premi.

A l’inici de la tercera ronda va començar a ploure, i tot i la pluja els equips van voler continuar jugant. Així, després de tres rondes i dos desempats, l’equip format pel Josep, l’Óscar i l’Iker van ser, amb set bitlles, els primers guanyadors.

L’equip format per l’Albert, en Michel i el Ramon, van ser els segons classificats, i Alberto, Ismael i Javi, els tercers.

El torn dels més joves va arribar dissabte a la nit, amb l’actuació de la Banda Neón. El grup va oferir un concert de versions per a tots els públics tot i que els joves van ser els més entregats, ballant i saltant davant de la seva cadira, complint en tot moment amb les restriccions per fer front a la Covid-19.

Els pagesets i pagesetes van ser els grans protagonistes de diumenge. La crida feta per la regidoria de Cultura i Festes va funcionar i prop d’una vintena d’infants de diferents edats es van donar cita a la plaça dels Pins per participar en el seguici. També dues dones es van animar i es van vestir de pageses per acompanyar els petits.

El grup Joglars de la Bota van ser els encarregats de posar el punt musical a l’esdeveniment, encapçalant el seguici, acompanyats també per un pagès xanquer.

En finalitzar l’ofici solemne, durant el qual mossèn Antonio Rodríguez va beneir els fruits de la terra, tots els participants es van dirigir en seguici cap al pavelló municipal, on els Joglars de la Bota van oferir un espectacle de malabars que va comptar amb la participació activa de grans i petits.

Finalment, a partir de dos quarts de vuit del vespre, l’aforament actual del pavelló municipal es va omplir, per riure i gaudir durant una hora i mitja amb el showman Miguel Ángel Rodríguez, més conegut com ‘El Sevilla’, qui va presentar el seu darrer espectacle “La vida es rocanrol”.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta