La lectura ha tingut lloc a les 12 del migdia.

Avui, a les 12 del migdia, la plaça de l’Ajuntament ha acollit la lectura del manifest institucional del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones i d’un minut de silenci en record de les 37 dones assassinades aquest any a mans de les seves parelles o exparelles, i dels 5 menors víctimes de la violència vicària.

La lectura ha estat a càrrec de les regidores Rosana Dorantes i Teresa Ferré. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde Pere Virgili; dels regidors Manel González i Rafael Luna; i de nombrosos assistents, treballadors i treballadores de l’Ajuntament.

El manifest institucional, com cada any, ha estat elaborat per la Generalitat de Catalunya; les Diputacions de Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona; l’Ajuntament de Barcelona i les entitats municipalistes, la Federació de Municipis Catalans i l’Associació Catalana de Municipis.

Aquest tarda i nit la façana de la casa de la vila s’il·luminarà amb color morat per commemorar aquesta jornada i recordar-nos a tots i totes que, com a societat, encara ens queda molt de camí per recórrer per acabar amb aquesta lacra.

Pots llegir el manifest aquí.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta