Dins de l’optativa Emprenedoria, els i les joves de l’Institut Roda de Berà organitzen, des de fa 4 anys, el Gran Recapte d’aliments i altres productes bàsics.

Dins de l’optativa Emprenedoria, els i les joves de l’Institut Roda de Berà organitzen, des de fa 4 anys, el Gran Recapte d’aliments i altres productes bàsics. Aquest any, els nois i noies de 3r d’ESO, grup B, han estat els encarregats de gestionar el recapte, amb la coordinació de Roger Estrada, coordinador d’ESO, Estela Simó, coordinadora pedagògica, i Razvan Brencea, professor d’emprenedoria.

El recapte es va dur a terme durant la setmana del 13 al 17 de desembre, i va comptar amb la participació de totes les classes. Per tal que sigui més atraient i motivador, es fa en forma de concurs. Hi ha una graella amb una sèrie de puntuacions en funció del tipus de producte aportat: si és de primera necessitat, si està cuit o no ho està, etc. i cada producte val uns punts determinats. Es proclama guanyadora del concurs la classe que aconsegueix més puntuació, i en aquesta ocasió ha estat la de 1r A.

Tots els aliments i productes recaptats es posen a disposició del Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà, que els destinarà a aquelles famílies més vulnerables del municipi.
Ahir al migdia la regidora d’Acció Social, Teresa Ferré, acompanyada per Montse Moraga, del PDA, van visitar l’Institut per tal d’agrair personalment l’esforç dut a terme pels joves i lliurar-los un detall en reconeixement a la seva tasca solidària.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta