És membre del cos policial des de l’any 1990.

Com a sergent, ha sigut la mà dreta de l’excap Joan Pie, qui el 31 de desembre es va jubilar.

L’Antonio Gómez porta quasi tota la seva vida al servei de la ciutadania de Roda de Berà. Al maig farà 32 anys que és membre de la Policia Local, primer com a agent i, més tard, ascendint fins a convertir-se en sergent, l’any 2001, i en sotsinspector, actualment.

Aquest matí ha signat, juntament amb l’alcalde Pere Virgili, l’acta de presa de possessió com a nou cap del cos policial rodenc. Pren així el relleu a en Joan Pie, qui el passat 31 de desembre es va jubilar, posant punt a final a la seva dilatada trajectòria professional a les policies de Torredembarra, primer, i Roda de Berà, des de la seva creació l’any 1990.

Va ser el mateix any quan l’Antonio, amb 19 anys, va entrar a formar part de la Policia Local de Roda de Berà amb un contracte d’estiu. El cos policial s’acabava de crear feia pocs mesos a partir del grup de vigilants municipals que hi havia al poble. En aquell moment necessitaven gent jove i va aprovar les oposicions. Roda de Berà comptava amb una població de 1.700 habitants i la Policia estava formada per només set membres.

Durant aquestes tres dècades l’Antonio s’ha anat formant i ascendint dins del cos i el passat estiu va aprovar les oposicions de sotsinspector i va superar el curs de preparació a l’Escola de Policia de l’Institut de Seguretat de Catalunya.

Al costat d’en Joan Pie, l’Antonio va contribuir al disseny i a la implantació d’un model de Policia Local eficient i proper a la ciutadania, tal i com la coneixem avui dia, amb una forma de treballar que ha estat exemple per a molts altres cossos policials de Catalunya.

I a partir d’ara? L’Antonio vol donar continuïtat a la bona feina que s’ha portat a terme sota el lideratge d’en Joan Pie “i hi apostarem per modernitzar el cos i els serveis que oferim a la ciutadania”, assegura.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta