Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar al Port Esportiu.

Per segon any, tot i la Covid-19 Ses Majestats els Reis d’Orient van arribar puntuals a la seva cita amb els infants de Roda de Berà. La màgia dels Reis i l’esforç logístic i humà de l’Ajuntament van fer-ho possible.

El passeig del Port Esportiu es va preparar amb tanques i cintes perquè els centenars d’assistents poguessin veure l’arribada de Ses Majestats, a partir de les cinc de la tarda, mantenint la distància amb seguretat i evitant les aglomeracions. Un cop a l’escenari, els Reis d’Orient van saludar tots els presents i els nens i nenes van poder fer-se fotos amb ells, i, fins i tot, van poder recollir la carta d’algun ressagat que encara no l’havia enviat. En finalitzar, van pujar a les seves guarnides carrosses i van fer una petita cavalcada per alguns carrers dels barris costaners.

Passats dos quarts de set de la tarda, Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar al nucli urbà, on es va iniciar la gran cavalcada. Obrint el seguici reial anaven tres precioses fades de llum, seguides per la xaranga de l’Urban Marching Band i els carters reials, carregats amb totes les cartes dels infants de Roda; també els acompanyaven un impressionant grup de motos, quads i un cotxe descapotable de FullMoto. La cavalcada va recórrer l’avinguda Sant Jordi, la plaça Catalunya, els carrers Generalitat i Nou, fins a la plaça dels Pins i carrer Joan Carles I, on, a la plaça de l’Ajuntament, els Reis van baixar de les seves carrosses.

A la casa de la vila els estava esperant l’alcalde Pere Virgili, acompanyat per la regidora de Festes, Teresa Ferré, i per membres de l’equip de Govern i alguns regidors de l’oposició. Des del balcó van oferir un missatge adreçat a les nenes i nens de Roda de Berà, i van recollir, de mans de l’Alcalde, la clau màgica que obre totes les portes de Roda de Berà.

Per davant els esperava una intensa nit de feina, durant la qual van visitar més de 110 llars per lliurar directament als nens i nenes els seus regals i, més tard, van treballar tota la nit perquè ningú es quedés sense cap joguina.

Cal destacar la gran tasca de la regidoria de Festes, dels voluntaris i voluntàries i membres de Protecció Civil, atès que sense ells i elles res no hauria estat possible.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta