Està adreçat a joves d’entre 12 i 30 anys.

Els dos cartells guanyadors seran les imatges de la programació dels actes commemoratius del 8M a Roda de Berà.

Les regidories de la Dona i Igualtat i de Joventut han convocat el II Concurs de dibuix de cartells del Dia Internacional de la Dona. L’objectiu de la convocatòria és seleccionar la imatge que identificarà tots els actes commemoratius organitzats amb motiu d’aquesta diada reivindicativa. Està adreçat a joves d’entre 12 i 30 anys i es demana que els dissenys siguin dibuixos fets a mà, motiu pel qual l’Ajuntament compta amb la col·laboració de l’Institut de Roda de Berà, i, concretament, dels docents de l’assignatura de plàstica.

S’escolliran dos dissenys guanyadors, un primer i un segon premi, i ambdós rebran un xec de 50 euros i un llibre relacionat amb la temàtica del 8 de març.

Els dibuixos hauran d’estar relacionats amb la reivindicació dels drets i les oportunitats de les dones i el jurat valorarà que condueixin a la reflexió activa sobre la necessitat d’eliminar les actituds discriminatòries cap a les dones per progressar cap a una societat no sexista.

Cada participant podrà concursar amb una sola obra, la qual ha de ser original i inèdita, de tècnica i estil lliures, i fets sobre una base de mida DinA3 en sentit vertical. El cartell haurà de contenir obligatòriament les frases “Dia Internacional de la Dona”, “8 de març” i “Roda de Berà”.

Les obres es podran presentar fins al 17 de febrer al Punt d’Informació Juvenil -amb cita prèvia- dins d’un sobre tancat i amb pseudònim, per garantir la confidencialitat dels autors, tal i com s’indica a les bases. El veredicte del jurat es farà públic el 18 de febrer a través de la pàgina web i de les xarxes socials de l’Ajuntament.

Una selecció dels millors cartells s’exposaran a l’espai del PIJ i a la Biblioteca Municipal durant el mes de març.

Un dels cartells guanyadors de la passada edició del concurs, obra de Judit Bertran.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta