Va gestionar la ZEM Eixample durant més de 16 anys.

El 16 d’abril l’Ajuntament i l’associació Toxophílica de Catalunya van retre un emotiu homenatge al que fou el gestor de la zona esportiva municipal Eixample durant prop de 17 anys, l’estimat Benjamín Bisbal.

Bisbal i la seva dona, Ana, van gestionar la ZEM entre els anys 2000 i 2016, fins que va arribar el moment de la seva jubilació. El passat 14 de gener va morir a l’edat de 72 anys per una malaltia i l’Ajuntament, a través de l’àrea d’Esports, i l’associació Toxophílica, per l’amistat que unia el seu president José Bandeira amb Bisbal, van decidir organitzar un acte esportiu d’homenatge.

El primer Memorial Benjamín Bisbal va acollir la celebració d’un torneig de pàdel a la ZEM Eixample amb a participació de 15 equips. Gerard i Arnau Soler es van proclamar campions, i Adrián Osuna i Adri López, van ser els subcampions.

Durant tot el matí també es va oferir una activitat de tir amb arc a la plaça de la Sardana, on hi van participar més d’un centenar de persones. Va ser allà on a les 13:15h es va fer l’homenatge oficial amb el lliurament d’una placa commemorativa i d’un ram de flors a la seva vídua Ana.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde Pere Virgili; de Gerard Solé, regidor d’Esports; Teresa Ferré, regidora de Cultura; i del regidor Albert Martín. Quant a la família i amics, la cita va reunir les filles de Bisbal, Ana i Maria José, els seus nets i la neta, i tota la família més propera, així com molts amics i amigues del matrimoni.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta