Lliurarà un reconeixement als lectors més voraços de l’any passat.

Entre tots els guanyadors van sumar un total de 1012 llibres llegits, 488 préstecs més que al 2020.

Per segon any consecutiu la regidoria de Cultura, encapçalada per Teresa Ferré, vol reconèixer els usuaris més actius de la biblioteca municipal Joan Martorell Coca i ha tornat a posar en marxa els Premis als Superlectors de Roda de Berà, en aquest cas de l’any 2021.

Es premiarà amb un diploma i un llibre, escollit especialment pensant en els seus gustos, aquells usuaris que durant l’any passat van demanar més llibres en préstec, dividits en tres categories: infantil, de 0 a 11 anys; juvenil, de 12 a 17 anys; i adult, per als usuaris de més 18 anys.

Els que més van visitar la biblioteca van ser els infants, i només entre els tres superlectors d’aquesta categoria sumen 515 préstecs. El guanyador ha estat Liam Navarro, amb 206 llibres; seguit per Maya Navarro, amb 190; i Oliver Couto, amb 119 llibres.

Carina Martorell, amb 248 llibres agafats en préstec, ha estat la primera superlectora de la categoria adults, qui ja va aconseguir aquest premi també a l’edició passada. Eli Mancera, amb 87 llibres, ha estat la segona classificada; i Carol González la tercera, amb 71 préstecs.

Pel que fa als joves d’entre 12 i 17 anys, són els que menys van visitar el servei, i entre els tres superlectors sumem 91 llibres. Naia Nadales és la superlectora guanyadora, amb 66 préstecs; Bruno García, ha estat el segon, amb 15 llibres; i Neema Jahuan, la tercera classificada, amb 10 préstecs realitzats.

La regidora Teresa Ferré s’ha mostrat molt satisfeta en veure com en aquesta edició quasi s’ha doblat la xifra de préstecs de 2020 “és un repte anual, i volem fomentar i incentivar l’hàbit de la lectura, és necessari entre usuaris de totes les edats, però sobretot entre els i les joves”, ha dit.

La biblioteca es posarà en contacte amb tots ells i elles per marcar un dia i fer el lliurament dels premis.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta