Aquest dilluns s’ha inaugurat la nova cuina de la Llar de Jubilats i Pensionistes de Roda de Berà. El simbòlic acte ha comptat amb la presència de l’alcalde Pere Virgili, les regidores Teresa Ferré i Rosana Dorantes, i el president de la Llar de Jubilats, Fernando Sánchez, acompanyat de membres de la junta directiva, així com dels nous responsables del servei de bar i restaurant, de l’empresa Jam Tarraco, la qual té una concessió per 5 anys.

Gràcies a les obres realitzades, la nova cuina podrà oferir esmorzars més elaborats i dinars als jubilats, ja que la que hi havia anteriorment era molt petita i no oferia aquesta possibilitat. El pressupost del projecte era de 35.652 euros.

A partir d’ara, els jubilats i pensionistes podran gaudir d’un menú complet casolà, de dimarts a divendres, a un preu de 8 euros, i els dissabtes per 12,50 euros. El servei romandrà obert en el mateix horari que el Casal: els dilluns de 16:30 a 20h, de dimarts a divendres de 8:30 a 20h, els dissabtes al matí des de les 9 fins a les 16:30 i, a la tarda, de 17:30 a 21 h.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta