Notícies

El disseny escollit serà la portada del llibre de la Festa Major i el cartell oficial de les festes.

El cartell premiat rebrà un premi de 150 euros.

L’Ajuntament, a través de la regidoria de Festes, ha posat en marxa el concurs per triar el que serà el cartell de la Festa Major de Sant Bartomeu 2022, que tindrà lloc entre els dies 19 i 26 d’agost, així com la portada del llibret que el consistori edita cada any amb la programació dels actes.

El concurs està obert a totes les persones que hi vulguin participar, que siguin majors d’edat en el moment de la presentació del disseny. Aquest, estarà basat en la temàtica de la festa i en els elements que caracteritzen la Festa Major rodenca, i haurà d’incloure “Festa Major Sant Bartomeu 2022 Roda de Berà”, i “19 al 26 d’agost”.

L’obra ha de ser una idea original i no pot esdevenir una reproducció total o parcial d’altres treballs ja executats amb anterioritat per altres autors/es. S’haurà de presentar amb el format i de la forma que es detallen a les bases de la convocatòria, abans del 21 de juny (inclòs) a la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca de Roda de Berà.

El jurat es reunirà per fer la valoració de les obres presentades el 22 de juny, i estarà format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; i com a vocals, Teresa Ferré, regidora de Festes; Susana Benítez, responsable de Comunicació de l’Ajuntament; Sònia Camí, responsable de Roda de Berà Ràdio; i Óscar Espigares, dissenyador gràfic del departament de Comunicació.

El cartell guanyador es donarà a conèixer el dia 23 de juny a través dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Roda de Berà, i serà premiat amb 150 euros.

Descarrega aquí les bases en pdf.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.