Notícies

S’adaptaran totes les aules de cara al proper curs escolar.

La llar d’infants municipal “Els Petitons” canviarà la seva proposta pedagògica per al proper curs 2022/23. Així ho ha anunciat la regidora d’Ensenyament, Rosana Dorantes, qui ha assegurat que la direcció del centre i el seu equip d’educadores ja hi treballen per adaptar totes les aules a les noves metodologies globalitzades. Les classes canviaran i passaran a ser espais distribuïts en diferents propostes on els infants seran els protagonistes del seu propi aprenentatge. També hi disposaran d’una aula de llum per atendre les necessitats de tots els infants.

Es busca que els nens i les nenes aprenguin a través del joc lliure i la descoberta, basats en la curiositat del propi infant que busca conèixer i aprendre del seu entorn a través del joc, l’exploració i l’experimentació amb els objectes, amb els espais i amb els seus iguals. El joc lliure els ajudarà a adquirir aprenentatges i coneixements que li seran essencials per a la vida.

Entre les metodologies de la nova escola que agraden a les educadores hi ha la de Maria Montessori i la de Reggio Emilia, totes dues amb molts aspectes en comú, tot i que també moltes diferències “per això, agafarem el més positiu d’ambdues, en les quals l’infant està al centre i tot gira al seu voltant, per formar-lo de forma integral, omplint-lo de coneixements i habilitats, però també de valors”, diu Joana Pérez, directora en funcions del centre.

 

Preinscripcions obertes

Les famílies que vulguin matricular els seus fills i filles a “Els Petitons” poden presentar el document de preinscripció fins al proper divendres 20 de maig. La matriculació serà del 16 al 22 de juny. Tal i com va anunciar la Generalitat fa unes setmanes, el curs de P2 serà gratuït a partir del setembre a totes les llars d’infants públiques de Catalunya, com la de Roda de Berà.

 

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.