canlenfrdeitrues

Notícies

Els ocupes havien comprat la clau de l’habitatge a Rubí.

Un cop més la Policia Local de Roda de Berà, gràcies a la col·laboració dels veïns i veïnes, ha aconseguit impedir que un habitatge sigui ocupat il·legalment. Abans de les tres de la matinada els agents van rebre una trucada d’una veïna en la qual indicava que quatre individus estaven intentant forçar l’entrada d’un habitatge que actualment està desocupat.

Ràpidament la patrulla es va adreçar fins al lloc dels fets i va identificar els presumptes ocupes, els qui tenien antecedents. Aquests van explicar els agents que havien adquirir la clau de la casa a Rubí el passat diumenge, fet pel qual tot apunta a que és un nou cas de venda il·legal de claus de les màfies organitzades.

Un cop els agents poden accedir a l’habitatge van comprovar que no s’havia constituït morada, i gràcies a la gravació de la veïna es va obtenir la prova gràfica necessària que demostrava que acabaven d’accedir-hi, per tal de poder procedir a la desocupació.

Els quatre individus van marxar de nou cap a Rubí, tot i que la Policia Local sospita que intentaran tornar a ocupar l’habitatge, per això s’ha demanat a l’entitat bancària propietària de la casa que compleixi amb la seva obligació d’assegurar-la i dugui a terme les accions necessàries per evitar-ho, amb la instal·lació d’una porta antiocupes i alarma. Tanmateix, la Policia Local estarà molt atenta a possibles moviments.

L’Ajuntament ja havia tallat prèviament el subministrament d’aigua, atès que és una de les mesures que efectua el consistori tan bon punt un habitatge és desocupat per evitar ocupacions il·legals.

Durant tot el 2021 els agents van aconseguir que en 94 ocasions, el 72% dels casos, els ocupes no assolissin el seu objectiu. Des de la Policia Local es recorda la importància de la col·laboració ciutadana per poder actuar a temps i que els presumptes autors de l’ocupació no puguin constituir morada.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.