canlenfrdeitrues

Notícies

El cartell guanyador, de Carmen Ledesma, és premiat amb 150 euros.

Carmen Ledesma és il·lustradora i quan una amiga li va enviar la convocatòria del concurs del cartell de la Festa Major de Sant Bartomeu 2022 no s’ho va pensar i va presentar el seu disseny. “Volia que fos una proposta plena de vida i d’alegria, molt festiva, després de dos anys de pandèmia, que es notés que aquest any torna a celebrar-se una Festa Major com les d’abans”, diu Carmen.

El seu ha estat el disseny escollit pel Jurat del concurs de cartells de la Festa Major d’aquest any, els membres del qual es van reunir ahir al migdia per a deliberar. A la convocatòria es van presentar un total de set propostes i aquesta va ser la més puntuada, pel seu caràcter festiu, la seva originalitat i per l’aparició d’elements que caracteritzen la Festa Major rodenca.

El disseny serà el cartell oficial de la festa gran, que se celebrarà del 19 al 26 d’agost, així com la portada del llibret de la Festa Major de Sant Bartomeu que l’Ajuntament edita cada any amb la programació dels actes.

El Jurat va estar format per l’alcalde Pere Virgili; Teresa Ferré, regidora de Cultura; Susana Benítez, tècnica de Comunicació; Óscar Espigares, dissenyador; i Víctor Blanch, com a secretari.

El premi, de 150 euros, serà lliurat en un acte públic el dia 20 d’agost, a les 20 hores, a la plaça dels Pins, dins del programa de la Festa Major de Sant Bartomeu.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.