Està organitzada per la zona TRAC, les regidories de Joventut dels ajuntaments de Roda de Berà, Torredembarra, Altafulla i Creixell.

En el marc del projecte compartit de dinamització juvenil “Propera Parada...” les regidories de Joventut dels quatre municipis de la zona TRAC -Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla i Creixell- han organitzat una sortida al parc aquàtic PortAventura Caribe Park. Serà el 19 de juliol i adreçada al jovent a partir de 12 anys.

Les inscripcions ja estan en marxa i es tancaran en esgotar les places disponibles, o el 8 de juliol.

El cost de l’activitat per a les persones menors és de 20 euros  i a partir dels 18 anys és de 23 euros. L’autocar i el monitoratge seran gratuïts ja que estan finançats mitjançant els Plans Locals de Joventut delsrespectius municipis.

Per participar-hi cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil de referència on es disposa de la informació i la documentació necessària per formalitzar la inscripció.

L’objectiu de l’activitat és fomentar la participació i la interrelació entre el jovent i és una de les propostes emmarcades en el projecte de dinamització juvenil compartit, que enguany és objecte d’un nou conveni de col·laboració, ara mateix en procés de signatura, i que pretén l’aprofitament de recursos mitjançant la col·laboració interinstitucional. Formen part d’aquesta aposta pel treball en xarxa els ajuntaments esmentats i el Consell Comarcal del Tarragonès, i es rep el suport de la Direcció General de Joventut  del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Tarragona i de la Diputació de Tarragona.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta