La platja de la Punta d'en Guineu va ser l'escenari de la 8a edició de la Swim Roc on més de 200 participants s'hi van donar cita.

El passat diumenge la platja de la Punta d'en Guineu va acollir la celebració de la 8a edició de la Swim Roc, una prova de natació en aigües obertes.

Com és habitual, la prova compta amb dues modalitats d'adults (a partir dels 15 anys) de 3.000 i de 1.500 metres; i una d'infantil, dels 9 als 14 anys, de 400 metres.

La travessa més llarga va comptar amb la participació de 65 nedadors i nedadores dels quals Joan Roca Borràs, del Club Natació Salou va ser el més ràpid amb un temps de 38:54. El podi el van completar George Savescu, a 5 segons del líder, i Sergio Torres, a 9. La noia més ràpida va ser M. del Mar Ravés del Club Natació Tàrraco amb un temps de 46:23.

La prova de 1500 metres va ser la més concorreguda amb 139 nedadors i nedadores. El més ràpid va ser Francisco Herrera que va arribar a la meta un temps de 20:22. Jose Javier Montón i Alberto Toribio també van pujar al podi arribant a 12 i 16 segons respectivament del líder. La nedadora més ràpida va ser Rebeca Montero amb un temps de 23:40.

La modalitat infantil també va comptar amb una bona participació amb una vintena de joves d'entre els 9 i els 14 anys que van recórrer nedant una distància de 400 metres. El més ràpid va ser Artem Zlakomanov en 6 minuts i 7 segons. Carla Cuesta va se la nedadora més ràpida i va arribar a 16 segons del primer.

La Swim Roc ha estat organitzada per Fun Sports amb la col·laboració de l'Ajuntament de Roda de Berà.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta