Ahir dijous es va celebrar una sessió extraordinària del Ple de l’ajuntament amb un únic punt a l’ordre del dia: la presa de coneixement de la renúncia al càrrec de regidor formulada per Josep Antoni Benedicto, regidor i portaveu del grup municipal PSC de Roda de Berà. Benedicto ha sigut regidor durant més de set anys.

Tal com va explicar el mateix Benedicto durant el ple, l’únic motiu del cessament del seu càrrec és la salut, ja que actualment està en tractament de la malaltia que pateix i ha de dedicar tots els esforços a combatre-la. Benedicto també va dedicar unes paraules d’agraïment a l’alcalde i als regidors i regidores, els quals li van mostrar el seu suport i escalf, encoratjant-lo i desitjant-li que es recuperi aviat. A qui va agrair, especialment, és a la seva esposa Mercè, que ha estat i és puntal durant tot el procés. A més, també va agrair la tasca que realitzen els treballadors i treballadores de l’ajuntament.

Ara s’ha iniciat el tràmit per a la presa de possessió de la nova regidora, Gregoria Alonso, que està prevista -si ho autoritza la JEC- pel proper Ple ordinari que se celebrarà el dijous 28 de juliol.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta