Dissabte a la nit, dins del programa Estiu a la Pedrera organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Berà, va tenir lloc el concert del grup Fenya Rai! Una formació irreverent, canalla i fresca.

Fenya Rai! està format per David Tudela, Jaume Martínez, Jordi Jubany i Roger Montalà, els quals van interpretar cançons populars d’abans i cançons pròpies, interactuant amb els nombrosos espectadors i espectadores. En la recta final del concert, van baixar de l’escenari per actuar entre el públic, amb el qual van fer una espècie joc amb un porró de vi com a protagonista.

Segons la regidora de Cultura, Teresa Ferré, les tres sessions de l’Estiu a la Pedrera estan tenint molt d’èxit, i, de moment, és l’any que més assistència hi ha hagut. Totes les cadires es van ocupar, a més de bona part de les grades.

En finalitzar, els assistents van poder fer una degustació de cava Adernats, per gentilesa del Celler Cooperatiu de Nulles.

El proper dissabte, 16 de juliol, hi haurà un dels plats forts del programa: el concert de Maria del Mar Bonet, una de les autores més emblemàtiques de la Nova Cançó.

 
 
Suport Diputació de Tarragona

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta