El passat divendres, 8 de juliol, va tenir lloc la presentació i primera sessió de l’Espai FIC-CAT, una iniciativa de les regidories de Turisme i de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Berà, amb el suport del Festival Internacional de Cinema en Català.

L’antic port del Roc de Sant Gaietà va acollir, a les 10 de la nit, la presentació. Va ser a càrrec del regidor de Turisme, Frederic Royuela; la regidora de Cultura, Teresa Ferré; i els directors del Festival Toni Pinel i Cris Gambín. També hi va assistir Dani Seguí, director d’un dels curtmetratges que es van projectar. Gairebé una cinquantena d’espectadors i espectadores van assistir a la projecció, fent una bona valoració dels treballs visionats.

La primera sessió ha estat formada per quatre curtmetratges, escollint aquest format ja que durant el Festival no hi va haver sessions úniques de curts, sinó que es va optar pel format curtmetratge i llargmetratge. L’objectiu ha estat començar l’Espai FIC-CAT amb una sessió fresca i variada, amb els curtmetratges que millor puntuació van obtenir en la valoració realitzada pel comitè organitzador.

La propera sessió tindrà lloc divendres vinent, 15 de juliol, amb la projecció del llargmetratge ‘Els dies que vindran’, de Carlos Marqués-Marcet, una pel·lícula romàntica i dramàtica protagonitzada per David Verdaguer i Maria Rodríguez Soto.

El film va obtenir el Premi del Jurat a la Millor Pel·lícula al FIC-CAT 2019.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta