El departament d'esports de l'Ajuntament, va organitzar un torneig de pàdel del 3 al 9 de juliol, a la Zona Esportiva Municipal 'Eixample'. La competició va comptar amb la participació amb prop d'un centenar de jugadors i jugadores, repartits en 32 parelles en la modalitat masculina i 14 en la femenina.

La categoria masculina es va dividir en dues divisions. En la primera, els campions del quadre principal van ser la parella formada per Alberto i Ivan en imposar-se a la final a Gerard Solé i Sergio Galera. En el quadre de consolació, Marc Escudé i David Cuello van ser els guanyadors i Marc Virgili i Rubén van quedar en segona posició.

En la segona categoria, els campions del quadre principal van ser la parella formada per Sosi i Guille, i els subcampions, Eric i Rubén. En la part de consolació, J. López i Guillem van guanyar a la final a Javi i Josep M.

En el quadre femení, la parella Carmen i Mònica van proclamar-se campiones en guanyar a Ani i Marta que van quedar en segona posició. En el quadre de consolació, Xelo i Sandra van ser les guanyadores i Pris i Raquel les subcampiones.

El proper torneig de pàdel a la Zona Esportiva Municipal 'Eixample' serà del 25 al 30 de juliol. Una competició de modalitat femenina amb premis per a les guanyadores i les finalistes. El preu d'inscripció és de 20€ per parella i les places són limitades. El telèfon de la ZEM és el 670 063 655.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta