En total seran 18 bancs i 18 papereres.

L’Ajuntament ha demanat adherir-se al Programa de Mobiliari Urbà del Consell Comarcal del Tarragonès 2021-22, el qual té l’objectiu de fomentar la implantació de mobiliari urbà, com papereres i bancs, als municipis del Tarragonès de menys de 10.000 habitants, tot millorant, complementant o substituint el mobiliari existent.

Aquest programa està inclòs i finançat pel Conveni per la coordinació, cooperació col·laboració entre la Diputació de Tarragona i els Consells Comarcals per optimitzar la prestació de Serveis (2020-2023).

L’Ajuntament, d’acord amb les bases reguladores, té assignat aquest any 18 papereres, de 60 litres de capacitat, i 18 bancs de taulons de fusta. El nou mobiliari urbà, que s’instal·larà de forma conjunta banc i paperera, estarà ubicat als carrers: Mirador de Berà, Meritxell, Joan Sebastian Bach, dos més a Antoni Gaudí, Arquitecte Martinell, dos al parc infantil del carrer Ignasi Iglesias, quatre a l’avinguda de l’Avenc, tres al carrer de les Barques i, finalment, tres conjunts més al parc infantil del carrer Lisboa.

 

Amb el suport de: 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta