Marc Macho ha sigut, per segon any consecutiu, el millor arquer.

L'Escola d'Estiu ha celebrat un espectacle de música i màgia per acomiadar el juliol. 

La pluja va obligar ahir els directors del Campus d’Estiu a canviar el dia de celebració de la Festa de l’Arqueria. Aquest matí un sol radiant ha acompanyat els 63 arquers i arqueres en la 19a edició de la reeixida Festa de l’Arqueria, la qual compta cada any amb la col·laboració de l’associació Toxophílica de Catalunya.

El tir amb arc és una de les activitats que més èxit tenen entre el jovent i després de practicar durant tot el mes de juliol, els i les joves s’han disputat avui el trofeu de campió. Marc Macho ha sigut, per segon any, el millor arquer, amb 39 punts. La primera posició ha estat també disputada per Àlex Fuster qui ha obtingut la mateixa puntuació, tot i que Marc ha guanyat el desempat. Layan Flores ha sigut la tercera classificada amb 38 punts; Hugo Ramírez, el quart, amb 32 punts; seguit per Gisela Rodríguez i Judith Baños, amb 28 punts cadascuna.

L’alcalde Pere Virgili i el regidor d’Urbanisme han acompanyat els i les joves aquest matí, a l’inici de la festa; i la regidora de Cultura, Teresa Ferré, ha fet lliurament dels trofeus i diplomes, en finalitzar.

Avui molts de les noies i nois s’acomiaden del Campus fins a l’any vinent. A partir de la propera setmana i fins al 12 d’agost, gaudiran del servei una quarantena d’ells.

 

L’Escola d’Estiu

La meitat dels infants de l’Escola d’Estiu també s’acomiadaran avui dels seus companys i companyes, i dels monitors i monitores, als que de ben segur trobaran a faltar després d’un juliol intens de jocs, aprenentatges i estones molt divertides. La resta continuaran gaudint del servei fins al 12 d’agost a l’escola Salvador Espriu.

L’Alcalde i el regidor Manel González també els han acompanyat en aquest darrer dia, en què han pogut gaudir d’un espectacle de música i màgia.

 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta