L’empresa d’Igualada va guanyar el procés d’adjudicació de la gestió de l’espai municipal.

El proper 1 de setembre l’empresa Jocnet Gestió Esportiva SLU agafarà les regnes de la gestió i dinamització de la zona esportiva municipal Eixample. Ja ha començat, però, a treballar amb la difusió i per formar l’equip de professionals que necessitarà per dur a terme les activitats que tenen planificades.

En primer lloc, han rebatejat la zona com l’Eixample – Complex Esportiu i d’Oci, afegint-hi aquest darrer concepte “ja que al nostre pla estratègic hi ha previst fer més activitats de caire lúdic, encara per definir, però que aniran més enllà del pàdel o del gimnàs”, diuen des de l’empresa d’Igualada.

Al perfil d’Instagram que han creat, @l.eixample, ja es pot consultar el programa d’activitats amb el qual començaran al setembre, amb activitats dirigides a sala, zumba, pilates, GAC, HIT, o running, entre d’altres.

Pel que fa a l’equip de professionals, busquen tècnics esportius especialitzats en el pàdel, per a classes particulars, organització de competicions, etc; tècnics esportius de fitness i classes dirigides, per assessorament a la sala, activitats dirigides aeròbiques, de cos i ment, entre d’altres; professionals especialitzats en neteja i manteniment d’instal·lacions esportives; i professionals de la restauració per a gestionar el servei de cafeteria i bar durant tota la temporada. Les persones que estiguin interessades han de fer arribar el seu currículum a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al 633 592 040.

La ZEM Eixample

La zona esportiva municipal és un dels espais esportius de referència a Roda de Berà. Fins ara la gestió havia estat municipal, però per tal d’optimitzar econòmicament la zona i assolir una major eficiència en la seva gestió esportiva i social, l’equip de Govern va decidir a l’octubre fer un canvi de la gestió a indirecta, mitjançant concessió de servei públic.

L’espai compta actualment amb dues pistes de pàdel, una pista de frontó, una de tennis, una piscina a l’aire lliure formada per dos vasos, i dues explanades de sorra, una d’elles adaptada per al tir amb arc.

L’any passat l’Ajuntament va remodelar l’antic bar-restaurant per reconvertir-lo en un petit gimnàs, i tota la superfície que abans era menjador, barra, cuina i magatzem es van convertir en dues sales, una d’elles per a activitats cardiovasculars i musculació i l’altra en una sala polivalent per a activitats dirigides. També es van ampliar els vestidors.

Quant al pàdel, un dels esports amb més demanda a Roda de Berà, Jocnet construirà una nova pista, per poder ampliar l’oferta actual i acollir més usuaris, i organitzar més cursos i competicions. També crearà un equipament de recepció i bar a l’entrada de la zona esportiva que serà també on es gestionin les inscripcions.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta