Notícies

Se celebrarà dins del programa de la Festa Major i comptarà amb un jurat de luxe.

Les inscripcions es tancaran el proper 8 d’agost.

Hugo Marlo, amb la seva banda, oferirà un concert.

L’associació Roda Jove ja escalfa motors pel que serà un dels primers actes de la Festa Major de Sant Bartomeu 2022. “Més que talent” ha estat una idea dels joves rodencs i rodenques, els qui han comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament i del PIJ per fer-ho possible. Se celebrarà a la zona firal, el 19 d’agost, a partir de les deu de la nit.

Les inscripcions es van obrir fa tres setmanes i ja compten amb una desena d’inscrits. Els i les participants demostraran el seu talent en qualsevol disciplina artística, com música, cant, espectacle, monòleg, màgia o ball, entre d’altres. Un jurat de luxe, format pels cantants Hugo Marlo i Dani Madrid; la periodista Coti Vacas, especialitzada en periodisme musical i ballarina amateur; i el músic Albert Recasens, escollirà les dues persones amb més talent, segons la puntuació obtinguda. El primer premi s’emportarà 100 euros, un book de fotos a càrrec de la fotògrafa Marta Cabañas (@photos.artem) i una samarreta de Roda Jove; i el segon premi 50 euros i una samarreta de l’entitat jove.

Totes les persones que hi vulguin participar han d’adreçar-se al PIJ o a l’associació Roda Jove abans del 8 d’agost. Es poden inscriure persones entre els 12 i els 30 anys, tot i que si hi ha places disponibles, no hi haurà límit d’edat. Podran participar-hi de forma individual o en grups de fins a quatre persones.

En finalitzar el concurs de talents, entorn les dotze de la nit, Hugo Marlo oferirà un concert amb la seva banda. Serà a l’escenari de la zona de bars de la Festa Major de Sant Bartomeu.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.