L’Ajuntament posa en marxa la desena edició del certamen, totalment consolidat.

Les obres es podran presentar fins al 31 d’octubre.

L’Ajuntament, a través de la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, ha obert el termini de presentació d’obres de la desena edició del concurs literari ‘Roca Plana’ Baix Gaià.

La participació és oberta a tots els públics, sense límit d’edat, d’acord a quatre categories diferenciades: infantil, de 9 a 11 anys; cadet, de 12 a 14 anys; juvenil, de 15 a 17 anys; i adults, per a majors de 18 anys.

Cada participant podrà concursar amb una única obra, que haurà d’haver estat escrita aquest any, en català, amb correcció, i sobre la temàtica “la diversitat”.  

La decisió del Jurat es donarà a conèixer el 26 de novembre en un acte públic al Casino Municipal. Per a cadascuna de les quatre categories s’acordarà un primer premi, de 150 euros i un llibre, un segon, de 100 euros i un llibre, i un tercer premi, de 50 euros més un llibre.

Les obres s’han d’enviar abans del 31 d’octubre a l’Arxiu Municipal, en format electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Les bases completes es poden consultar al web de l’Ajuntament.

Consulta aquí les bases:
Bases del X Concurs Literari 'Roca Plana'

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta