La gran final se celebrarà el 8 d’octubre dins dels actes de la Festa Major Petita.

La regidoria de Festes de l’Ajuntament i el grup de deejays de Roda Sona han posat en marxa el concurs DJ’s Promeses per trobar nous talents deejays.

Els i les joves majors de 12 anys que hi vulguin participar, hauran d’enviar abans del 28 de setembre una sessió en format MP3, de qualsevol gènere musical, d’una durada màxima de 15 minuts, al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., incloent-hi totes les dades que s’especifiquen a les bases del concurs.

Entre totes les sessions presentades, el Jurat seleccionarà cinc de la categoria Júnior, per a joves d’entre 12 i 18 anys, i cinc més de la categoria sènior, per als adults de més de 18 anys.

La gran final del talent show tindrà lloc el 8 d’octubre, a partir de les 18:30h, al Casino Municipal, durant la qual els finalistes actuaran davant del Jurat per decidir el guanyador de cada categoria. El vencedor de la categoria Júnior s’emportarà un premi de 100 euros; i el de la categoria Sènior, de 150 euros i la possibilitat d’actuar al festival Roda Sona 2023, dins del programa de la Festa Major de Sant Bartomeu.

El Jurat estarà format pel deejay Freddie King, com a president; i com a vocals, el deejay Quiles; Blanca Domínguez i Iolanda Virgili, de l’associació Roda Jove; el cantautor Dani Madrid; i Raül Riera, treballador de l’emissora Roda de Berà Ràdio.

En finalitzar el concurs, els i les assistents podran gaudir de les actuacions dels deejays Freddie King, Quiles i Enzo Ferrara.


Descarrega aquí les bases del Concurs


Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta