Notícies

S’ha celebrat una caminada saludable i una pedalada popular.

Durant el passat cap de setmana la regidoria d’Esports va organitzar dues activitats esportives amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, la campanya promoguda anualment per la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de promoure hàbits de mobilitat més saludables, sostenibles i segurs; i fomentar els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric per millorar la qualitat de l’aire i reduir la contaminació.

Dissabte va tenir lloc la ja tradicional caminada saludable pel terme en la qual hi van participar una vintena de persones. La sortida va ser a les 9 del matí, des de la plaça de la Sardana, i van recórrer 11 quilòmetres. La ruta escollida els va portar per la muntanya del Cucurull, el Coll del Repàs o la Plana del Xim, fins a l’Eixample, per tornar de nou al punt de sortida.

Ahir diumenge, més de seixanta persones van participar en la desena edició de la pedalada popular. Famílies, sobretot, amb infants de totes les edats, en cadiretes o portant la seva pròpia bicicleta, si tenien més de set anys, van sortir passades les 10 del matí des de la plaça de l’Ajuntament per fer un recorregut de prop de 9 quilòmetres pel terme municipal.

Alhora, el parc d’educació viària va acollir una activitat adreçada als més petits, en la qual hi van participar molts nens i nenes que per la seva edat no ho podien fer a la pedalada.

En totes les activitats, l’Ajuntament va regalar una samarreta commemorativa “A Roda fem esport” de color groc fluor.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.