Notícies

Properament Telefónica retirarà l’única cabina que queda al municipi.

Les cabines de telèfon són un objecte que forma part de l’imaginari col·lectiu, tot i que hi ha moltes persones joves que no l’han utilitzat mai. Amb la irrupció del telèfon mòbil van entrar en desús i ja pràcticament no s’utilitzen.

Telefónica, encarregada del seu manteniment, ha enviat recentment una carta a l’Ajuntament en la qual s’informa que properament retirarà la única cabina de telèfon que queda a Roda de Berà, al carrer Nostra Senyora de Montserrat, davant de Correus. Ho farà dins del seu pla de retirada de totes les cabines desplegades, més de 14.000 a Espanya, i unes 2.400 a tot Catalunya, després que el 31 de desembre de 2021 deixés de ser un servei universal de les telecomunicacions.

La primera cabina telefònica es va instal·lar l’any 1928 al Parc del Retiro de Madrid, i a partir d’aquell moment el seu desplegament va ser gradual fins a sumar més de 100.000 durant els anys 90.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.