canlenfrdeitrues

Notícies

Amb el lema “Mobilitzat per un aire més net”, del 16 al 22 de setembre se celebra arreu de Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables.

Roda de Berà s’adhereix un any més a la iniciativa amb l’organització de la reeixida Pedalada Popular, que arriba a la seva cinquena edició, una caminada saludable pel terme, proposa per al 22 de setembre la jornada “vine a l’escola sense cotxe”.  

El diumenge 17 de setembre al matí se celebrarà una pedalada popular adreçada als infants de més de set anys i als seus pares i familiars, una cita que en els últims anys ha tingut una gran acceptació i la participació de les famílies ha anat en augment fins arribar als dos-cents ciclistes.

La concentració serà a dos quarts de deu del matí a la plaça de l’Ajuntament. Els participants s’han d’inscriure abans del 14 de setembre a les 23:59h mitjançant el web de l’Ajuntament. Faran un recorregut de 12 quilòmetres per tot el municipi, i l’ús del casc serà obligatori per participar-hi.

Per altra banda, el 23 de setembre es durà a terme una caminada saludable pel terme, seguint la ruta verda número 2, que arriba fins el Cucurull pel Coll del Repàs, un trajecte d’uns sis quilòmetres que anirà acompanyat per les explicacions de l’historiador i arxiver municipal, Ricard Benimeli. La sortida serà a les 9 del matí des de la plaça de la Sardana i s’ha previst una durada d’unes tres hores, aproximadament.

A banda d’aquestes activitats, l’Ajuntament vol fomentar entre els infants l’ús de noves formes de mobilitat, per allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular. Per aquest motiu ha proposat la jornada “vine a l’escola sense cotxe” el 22 de setembre, Dia Mundial sense cotxes.

A més a més, en el marc de la campanya, del 16 al 22 de setembre tindrà lloc un concurs fotogràfic a les xarxes socials entre totes aquelles persones que comparteixin una imatge a Instagram amb l’etiqueta #mobilitat 2017, organitzat pel departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

 

Inscriu-te aquí a la Pedalada Popular

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.