Es renovaran 565 metres a l’avinguda del Sol i al carrer Taure.

També es reforçarà la xarxa amb la connexió al dipòsit del Francaset.

L’Ajuntament ha iniciat avui els treballs de la cinquena fase de renovació de la xarxa de distribució d’aigua del barri de Berà Mar. En aquesta fase, la qual s’allargarà durant vuit setmanes, la renovació s’efectuarà al carrer Taure, amb 140 metres de tub nou; i a l’avinguda del Sol, on es renovaran 425 metres de canonada.

Els objectius principals del projecte, del qual s’han executat ja quatre fases a tot el barri, són resoldre els problemes de pèrdues que pateix la xarxa d’abastament, garantir el subministrament d’aigua de les famílies i millorar el rendiment de la xarxa.

A banda de la renovació de les canonades, també es reforçarà la xarxa amb la prolongació d’un tram de canonada, de 425 metres, per assolir el subministrament des del dipòsit del Francaset fins a la part oest de l’avinguda del Sol. L’Ajuntament vol garantir així el subministrament d’aigua en tot el barri.

El pressupost d’adjudicació és de 104.530 euros, una part del qual està subvencionat pel Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona.

La sisena i última fase a Berà Mar, de la qual s’està revisant actualment el projecte i es durà a terme d’aquí un any aproximadament, serà combinada. Afectarà la part de l’avinguda del Sol que resta, per seguir al casc antic, on els futurs projectes continuaran amb la renovació de les canonades d’aquest barri.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta